søndag 6. februar 2011

Sunday is Funday...



Inspirasjon!  Søndag er igrunn en ganske kjedelig dag synes jeg, men siden det ikke er så mye annet å gjøre enn å være hjemme, er jo det jo perfekt å bruke den på å lese blader og finne inspirasjon.  Her i huset finnes det en god del interiørblader som jeg har samlet på i mange år.  Disse bladene finner ofte veien tilbake til kjøkkenbordet, etter mange måneder i bladsamlingen. Jeg kan lese bladene om og om igjen, og det fine er at det alltid dukker opp noe nytt som jeg lar meg inspirere av!


En stor interiørtrend nå om dagen er strikking...og jeg har selvfølgelig hengt meg på bølgen.  Ikke er jeg flink til å strikke, men etter mye øvelse klarte jeg (veeeldig stolt av megselv) å strikke to "strømper" til telysholderne mine. Siden det gikk over all forventning, så hoppet jeg likså greit på neste prosjekt, som er en pute.  Vi får se etterhvert om det er noe å vise frem...


En annen interiørtrend for tiden, er bokstaver. De kan du finne i alle materialer, størrelser og farger.  Men jeg tenkte å lage min egen vri, og tullet ett helt garnnøste rundt den, og den endte opp slik....synes det ble ganske kult jeg!  
                                                        
   Nyt siste del av helgen!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar