mandag 21. mars 2011

Feire min første award med å strikke en puff...?Er det noe som står høyt på ønskelisten min, så er det en strikket puff.  Og det er en grunn til at det forsatt er på ønskelisten, de er så voldsomt dyre.
MEN...

Bildet er hentet fra http://www.christienmeindertsma.com/index.php?/projects/urchin-pouf/

nå kan den være nærmere enn noen gang..jeg kom nemlig over denne siden her, så om du også er en fan av strikkepuffer, så kan du jo slenge deg med å strikke en "sammen" med meg...

Her om dagen fikk jeg min første award...det var snille Lena bak den flotte bloggen http://knertenogkaroline.blogspot.com/ som ga meg den.  Tusen takk for en fantastisk hyggelig utmerkelse!:) Kjempemoro var det!;)
Jeg skal da gi prisen videre til 3 bloggere...er kjempevanskelig, for det er så mange fine blogger der ute!  Men disse tre er noen av mine favoritter:


Ikke nok med at jeg ble tildelt en award, men Lotte bak den koselige bloggen http://lillpastill.blogspot.com/ anbefalte min blogg på sin side- tusen takk Lotte! kjempekoselig!;)

Anbefaler alle å titte innom bloggvennene mine!;)

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen, er så gøy å se at så mange følger bloggen min..blir så utrolig glad!:D

Klem fra Regine!
4 kommentarer:

 1. Grattis med award og flott omtale. Jeg har også tenkt på å strikke en lignende puff, og nå har jeg oppskriften, tusen takk for tips, klem fra Mona

  SvarSlett
 2. Tusen takk for så flotte ord, og award. Det betydde EKSTRA mykje for meg i dag! Har ikkje hatt verdens beste natt, men det varmar veldig å lese alle flotte kommentarane som stadig tikkar inn under mitt ærlege innlegg. Det var tett før eg ikkje posta det.

  Lykke til med strikkepuffen din! :)
  Eg er med i trekning om ein slik inne hos
  http://ide-puffen.blogspot.com/ Kanskje du også vil prøve? ;)

  Ha ein vakker dag!
  Klem Elin :)

  SvarSlett
 3. Nåååh. Så hyggelig! Tusen takk :)

  Klem Lise

  SvarSlett
 4. Takk for awarden ! stas :)
  ha ei strålende uke :)

  SvarSlett