mandag 22. juli 2013

A NEW BEGINNING!
Hei fine dere,
som dere ser, så er det en måned siden jeg blogget sist!
Å begynne å blogge er noe av det morsomste jeg noen gang har gjort! Jeg har hatt så mange positive og hyggelige opplevelser siden bloggen så dagens lys for ca 2,5 år siden! Jeg har fått hundrevis av koselige mailer fra dere, jeg har vært på trykk i interiørmagasin, jeg har hatt stylist og fotograf her ( det kommer på trykk senere i år) , jeg har hatt samarbeid med nettbutikk og jeg har vært i Løwinis vår/sommerkatalog!
Jeg trodde aldri jeg skulle oppleve alt dette da jeg startet regineskreativiteter. Mange drømmer har gått i oppfyllelse!!
Men kreativiteten tok slutt en eller annen gang i vår, jeg vet ikke hvorfor, men inspirasjonen og lysten til å blogge forsvant litt etter litt.  Men JEG SAVNER Å BLOGGE, og etter noen runder med megselv har jeg funnet ut at dette er noe jeg ønsker å fortsette med!!:)
Så nå er en ny start for regineskreativiteter! Jeg skal dele bilder med dere ofte, og jeg skal gjøre noen forandringer på selve siden!

Nå gleder meg bare til en kreativ og inspirerende høst sammen med dere, og si gjerne ifra om det er noe dere ønsker å se mer av!;)

Ha en herlig sommerkveld!

STOR KLEM15 kommentarer:

 1. Hei:) det var kjekt å høre at du valgte å hente frem bloggelysten og kreativiteten igjen :) jeg er ny selv på bloggefronten, blogge er noe jeg alltid har hatt lyst til, men synes det var litt skummelt. Hva om jeg ikkje fikk det til......men wow så gøy det er. Møte nye venner med samme interesse; )) jeg har hatt deg på blogglista en stund......Lykke til. Klem Ann Elin:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig Ann Elin! :) Takk!!;) fin blogg du også har!:)

   Slett
 2. Så flott at du forsetter å blogge og inspirere oss,synest alltid det er så trist når noken slutter å blogge..
  Gleder meg til å følge deg videre!

  Nyt dagene!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
  Svar
  1. Å så hyggelig, tusen takk snille Lillian!!:):):) fortsatt god sommer!

   Slett
 3. Jipp! Det var gode nyheter!! Jeg elsker inspirasjonen du deler med oss.

  Ha en fortsatt fin sommer, søte du!

  klem Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. Søte,snille Nina -takk!!! <3 god sommer til deg også! Stor klem!

   Slett
 4. herlig! la meg til som følger jeg :) Gleder meg :) Jannike :)

  SvarSlett


 5. Big stars favorite Replica Hermes Handbag full luxury star quality.The Replica Prada Handbags is most of the superstard best choice.From a Replica Omega to a Replica IWC to a vintage Replica Rolex, there are superb timepieces in the four-figure range-many of which will hold their value,You don’t have to spend five figures to get a great Replica Breitling.When looking for a Rolex Air King in this price range, there are a few things to keep in mind.

  SvarSlett
 6. Excellent Blog! I would like to thank for the efforts you have made in writing this post. I am hoping the same best work from you in the future as well.
  I wanted to thank you for this websites! Thanks for sharing. Great websites!


  pubg apk pubg mobile apk
  pubg lite
  pubg mobile lite
  pubg

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett