fredag 11. februar 2011

Helgetips!


Jeg tenkte at jeg hver helg skulle komme med et lite helgetips til dere om hvordan dere kan lage ting selv!  Bloggen heter jo tross alt Regines kreativiteter!;)

Jeg starter med bildene jeg har over/bak sofaen i stuen...det er hjemmesnekrede bilder. Jeg var lenge på utkikk etter noen store bilder, men jeg kunne ikke finne noen som var store nok her i byen, og skulle man kjøpe på nettet så kostet de en formue. Så da var det bare å ta saken i egne hender, bokstavelig talt.
Heldigvis så har jeg en samboer som er en veldig flink hobbysnekker. Han bygde to rammer med finerplater på størrelsen 1,65m*1,20m og lekter på baksiden, for å få "lerreteffekt". Rammene grunnet vi hvite, før vi tapetserte dem med denne tapeten. Vi falt for denne "mennesketapeten", men det finnes jo en million forskjellige typer, så det skal jo være noe å finne for enhver smak der ute.  Lykke til!;)Håper dere ble inspirert!

Nyt helgen, det skal jeg!;)2 kommentarer:

 1. jaaaa, jeg ble veldig inspirert!! Vet du hva tapeten heter? (hvor kjøpte du den?) Hadde passet perfekt til min helomvending fra gammel sjarm til litt mer industriell sjarm ;)

  SvarSlett
 2. Hei du!;)

  Så utrolig gøy at du ble inspirert!!!:))
  Nå har det seg slik at jeg kan ikke huske hva tapeten heter, men jeg fant den på Bohus sin maleforetning i Bodø (som nå desverre er lagt ned)!:/
  Men jeg anbefaler deg og gå på www.photowall.no...der har de et HAV av utvalg!;)

  Håper du finner noe du kan like!;)

  Klemmer fra Regine!;)

  SvarSlett