fredag 18. februar 2011

I LOVE FRIDAYS!Endelig er det fredag! Beste dagen i uka!
Beklager lite blogging om dagen, men dagene strekker rett og slett ikke til...synes ikke jeg har kommet meg opp om morningen, før jeg er i seng igjen.  Tenkte å vise dere spisestua denne gangen, siden dere fikk en sniktitt på veggen min for noen uker siden. Nå skal fredagen nytes med gode venner og taco her i huset!

God helg kjære blogglesere!5 kommentarer:

 1. Stige?? Katti fikk du stige!??:O
  Æ vil OG ha stige!!:'((
  Sukk...æ bi dårlig..og grønn. Som vanlig, hihi!:P

  Siden det ikke akkurat e kul på pengebingen her i gården(for å si det forsiktig!) har æ t.o.m. vært og romestrert i material&planke-restan, som ligg strødd i krinkla & kroka i kjellerganga og boda - i håp om å finn alle delan æ treng for å lag en stige sjøl - helt gratis!:))
  Om det ble suksess!?
  Vel...for å si det sånn - hvis æ samla ALT æ har funnet så langt, som e brukanes(-ish!) har æ følgende: EI "langside" og ETT trinn(om æ legg godviljen til!), hahaha!
  Men stressa ikke - viktig å bruk gooood tid på sine verk;)

  Dagens motto #1:
  Heimsnekra er(svært sjeldent) velsnekra!

  Dagens motto #2:
  Drømmene mine(les; alle de prosjektene,planene& lyse ideene, som jeg er _fast bestemt_ på å gjennomføre, men som aldri vil se dagens lys) kan ingen ta fra meg! ;))

  God helg, pus<3

  SvarSlett
 2. Kjempefin spisestue!!! Og kjøkken ikke minst.. Gleda mæ te å føll me videre på bloggen:)

  SvarSlett
 3. Hahaha...æ flira mæ ihjæl Jannike av kommentaran dine!;)
  Ja, æ har fått mæ STIGE....å vet du ka den kosta? 35 krona, så om du ikke har 35 kr, så skal æ jammen spander en på dæ! Den består av 4 lekta, alle på 2 meter lang..så brukte 2 lekta til sidestykkan, så resten på trinnan!;) Lekta kosta 7 kr metern...MAX!;) God helg til dæ åsså pus!

  Og lillesøstra;) Tusen takk for fine tilbakemellinger...kjempegøy!;) Gir god motivasjon til å fortsett å blogg!

  SvarSlett
 4. Uh...34kr?!! O' lykke!
  Meeen, i tillegg kommer jo selvsagt utgifta til taxi tur/retur Lekte-utsalget(siden vi ikke har bil som funka for øyeblikket), x antall 100-lappa for innkjøp av ei sag av et-eller-anna slag(da det tar alt for lang tid å kapp opp lektan med neglefila mi) og til slutt noen kr til å betale den innleide, lavtlønna øst-europeern, som helst ska gjør hele jobben.
  Mmm..*regne,regne,anslå grovt*...da e vi vel plutselig oppe i rundt 2135kr! ;P

  SvarSlett
 5. Btw - syns det går aaalt for lang tid mellom hvert innlegg fra deg!:P Har jo sjekka bloggen din et to-sifra antall ganger i løpet av uka - i håp om påfyll av idèer & inspirasjon - men uten hell:'(

  Men dermed var jo gleden også desto større da det idag hadde dukket opp masse nye - og kjempefine - bilder:))

  SvarSlett